Dobrodošli v spletni trgovini!
(0 artiklov) - 0,00 €

V vaši košarici nimate elementov.

section

Kako izvedem nakup?

Iskanje izdelka
Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja zgoraj na desni strani. Vpišite ključne besede ali šifre izdelkov. (Primer: avto ali 8070) V okvirček vpišete iskani izdelek in v osrednjemu delu zaslona se vam bodo izpisali iskani artikli s sliko in ceno. Izdelek lahko iščete tudi po tematskih kategorijah, ki so razvrščene na levi strani ekrana.
Košarica in blagajna
Košarica oziroma blagajna imata enako vlogo vsaki vaški trgovini, in sicer shranjujeta izbrane izdelke ter vam kažeta njihovo število ter ceno izdelkov. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino s pritiskom na gumb za posodobitev. Glede na spremenjeno količino se preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite s klikom na gumb za »briši«.
Postopek nakupa
Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v nakupovalnem vozičku kupiti, potem pojdite na blagajno. V primeru, da kupujete prvič opravite hitro in preprosto registracijo ter se prijavite. V naslednjem koraku potrdite naročilo. Temu sledi ažurna potrditev naročila s strani mojekocke.si, če so izdelki na zalogi oziroma informacija v kakšnem času so dobavljivi.