Dobrodošli v spletni trgovini!
(0 artiklov) - 0,00 €

V vaši košarici nimate elementov.

section

Dostava

Dostava
Na vsakemu izdelku je napisan rok predvidene dostave. V primeru, ko naročite izdelke z različnimi roki dostave se upošteva daljši dobavni rok. Ob sobotah , nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da nas kontaktirate preko elektronske pošte info@nakup.si ali telefona. Prodajamo in dostavljamo izključno na področju Republike Slovenije. Izdelke, ki so pošli, vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z vami. Poklicali vas bomo po telefonu, oziroma vam pisali na vaš elektronski naslov.
Dobavljivost izdelkov

V primeru, da naročenega blaga ni na zalogi in ne bo dobavljivo, vas o tem obvestimo. V primeru predhodnega plačila izdelka, ki ne bo dobavljiv vrnemo denar.

Dostavo vršimo preko podjetja GLS Slovenija. Cena dostave je 4€ - pri nakupu nad 25 EUR je dostava brezplačna. Pri brezplačni dostavi dostavljalca izberemo mi. En delovni dan pred predvideno dostavo paketa vam to elektronsko sporočimo.

POZOR: V kolikor se boste odločili, da vam GLS pusti paket na prevzemnem mestu PETROL, OMV ali trafiki 3DVA vam bo le-ta ob izročitvi paketa zaračunal provizijo.